Min snygga tatuering

Vad är konst? Det beror på vem ni frågar, och frågar ni mig skulle jag säga att det är den här snygga tatueringen jag har skaffat. Jag hade länge önskat mig en tatuering och när jag fyllde 30 bestämde jag att ge mig själv en tatuering i födelsedagspresent. Jag bor i Kungälv, och jag visste om att det finns en studio där man kan göra sin tatuering i Kungälv, och jag gick dit och det är en studio som heter Never Give Up ta2. 

Där fick jag en tatuering som designades speciellt för mig, och eftersom jag har vänner som har tatuerat sig hos Never Give Up ta2 visste jag om att det här är en professionell studio för alla i Kungälv som önskar en tatuering, så jag tvekade aldrig att vända mig till just dem. Man ska leva med sin tatuering under resten av livet och då är det viktigt att den som gör tatueringen verkligen är professionell, och givetvis även har kunskap i hygien efter som det är nålar som används, och felaktigt använda kan de i värsta fall orsaka blodsmittor. Det här behöver ingen vara orolig över som gör sin tatuering i Kungälv hos Never Give Up ta2, däremot är det givetvis viktigt att ni som planerar att göra er tatuering i någon annan studio verkligen kollar upp vem det är ni går till. Jag har självklart inte kunnat låta bli att ta en bild på min tatuering och den finns på Instagram. Jag har fått många likes och har ni ännu inte sett hur den ser ut får ni väl klicka er in till mitt konto på Instagram och se hur den ser ut. Det var allt för den här gången, och vill ni veta mer om Never Give Up ta2 kan ni alltid gå in på deras hemsida.