Massage i Visby

Hej och god morgon till er alla och jag hoppas att ni kommer tycka om alla inlägg som jag ska skriva till er idag. I går berättade jag om en konstutställning som jag tyckte ni skulle gå på och det har kommit in flera kommentarer alla redan där ni tackade mig för tipset. Denna torsdag startar jag med ett inlägg om en helt annan sak, nämligen om massage. Jag har gått till ett företag som heter Rosenmetoden Massage för kropp o själ och det är ett företag för er som är intresserade av massage i Visby. 

Jag har fibromyalgi och hade inte klarat av en vanlig klassisk massage. Eftersom det går att få olika slags massager hos Rosenmetoden Massage för kropp o själ, bland annat regndroppsmassage som passar mig bra, men även andra slags massager som passar andra bättre så är Rosenmetoden Massage för kropp o själ ett företag som alla kan gå till när det gäller massage i Visby. Inte att förglömma att det även finns aromamassage och hon som ger dessa behandlingar i massage i Visby är certifierad rosenterapeut och diplomerad regndropps- och änglamassör. Hon har arbetat inom branschen i flera år vilket gör att hon har rutin och kompetens och kan ge dig den hjälp du behöver inom massage och massagerelaterade tjänster. Det är dina förutsättningar, önskemål och behov som styr vilken hjälp du får. Det här är ett populärt företag inom massage i Visby och tidvis kan det vara en viss väntetid. Jag kan inte tro annat utan att ni som går dit kommer att bli lika nöjda som jag och många andra.