Massage i Tranås

Hejsan, jag drejade i lera och fick ont i armarna efter några dagar med den här nya hobbyn. Ni vet ju vad konst och hantverk betyder för mig, och det var tråkigt att få ont för det var ju så roligt att dreja. Jag tänker nu berätta om hur jag gjorde för att komma tillrätta med värken, jag gick på en härlig massage i Tranås hos Annelies Puls & Paus

Jag är så nöjd med vad denna massage gjorde för mig, så om du också känner att du vill ha en avkopplande stund med massage i Tranås då tror jag att denna massage i vore bra för dig! Mina muskler gjorde mindre ont efter massagen och som en extra bonus är jag mer avslappnad nu. Det var en god vän till mig som även hon håller på med konsthantverk som berättade för mig att Annelies Puls & Paus är ett företag inom massage i Tranås som hon gått till flera gånger, och hon tyckte absolut att även jag skulle gå dit. Jag är väldigt glad att jag fick denna rekommendation för jag fick precis den hjälp som jag vid det tillfället behövde. Nu har jag så sakteliga tagit upp det här med drejningen igen och jag märker att det börjar ömma nu igen, så jag får allt ta och lyssna på kroppens signaler. Jag har bestämt att boka en ny tid för massage i Tranås hos Annelies Puls & Paus, för det är vad min kropp säger mig att jag behöver. Och så hoppas jag givetvis att ni som tror att massage hade varit bra för er, ska fundera på om inte ni också skulle gå till Annelies Puls & Paus. Nu ska jag ta och avrunda det här inlägget för både ni och jag har säkert saker att göra.