Fotvård mot hälsprickor

God morgon, god morgon och välkommen till min blogg. Som ni vet så handlar mina inlägg för det mesta om konst och hantverk då jag både målar tavlor, virkar, stickar och syr. Någon gång emellanåt sticker jag in något inlägg här på bloggen som handlar om någonting annat, och det här är ett sådant inlägg. Jag har haft problem med mina fötter med djupa sprickor i hälarna och jag behövde fotvård, och det finns ett företag inom fotvård och medicinsk fotvård i Uppsala som heter Åriket Medicinsk Fotvård och där har jag varit några gånger och fick hjälp, och nu har alla hälsprickor förvunnit. 

Att jag väljer att skriva ett inlägg om detta beror på att dessa hälsprickor var handikappande. Dels gjorde det ont i fötterna och så hade jag svårt att röra på mig så som jag brukar. Det gjorde för ont för att gå ut på långpromenader som jag tycker så mycket om, och får jag inte röra på mig varje dag påverkar det mig psykiskt. Nu ska ni veta att innan jag beställde en tid för medicinsk fotvård i Uppsala hos Åriket Medicinsk Fotvård så provade jag alltifrån fotinpackningar till insmörjningar av en dyr fotkräm som jag köpt på apoteket för tre hundra kronor och givetvis filade jag under fötterna, men det hade ingen eller liten effekt, och då bestämde jag att gå till någon som är proffs inom området, och det var då jag bokade in en tid till Åriket Medicinsk Fotvård. Nu när fossingarna mår bra igen så mår hela jag bättre, och behöver någon av er fotvård eller medicinsk fotvård i Uppsala så vill jag att ni ska veta om att ni alltid kan få hjälp när ni kommer till det här fotvårdsföretaget.