Konst i Haparanda med omnejd

Hallå, hallå, hallå och välkommen till min blogg och till dagens inlägg. Temat för det här inlägget är konst i Haparanda för det är så här att jag är inne i en period när jag håller på att ändra om hemma i lägenheten, och jag var trött på en del tavlor som hängde på väggarna och jag ville köpa några nya tavlor för att förnya hemmet. Jag besökte då ett företag som heter Malins Målningar, ett företag för alla som är intresserade av att köpa konst i Haparanda med omnejd. 

Konst är väldigt spännande tycker jag, och jag har blivit alltmer intresserad av konst desto äldre jag har blivit. Nu när jag har fyllt 35 var jag trött på billiga planscher och tavlor inköpta på Rusta. Jag vill ha någon mer gedigen konst, och jag fann vad jag sökte när jag vände mig till Malins Målningar. Hon som målar dessa tavlor målar dem för att hela sig själv och förmedla kärlek till sina medmänniskor och moder jord. Jag minns så väl när jag såg tavlorna som hon hade målat, de talade till mig och jag blev väldigt förtjust i samtliga motiv, hade jag haft råd hade jag gärna köpt allt som var till salu men jag fick nöja mig med att köpa två tavlor som nu pryder sin plats hemma i min lägenhet. Min chef har aviserat en löneförhöjning inom kort, och jag ska när pengarna trillar in på kontot ge mig iväg till Malins Målningar och köpa fler tavlor. Så om du också har ett intresse av konst i Haparanda med omnejd så är Malins Målningar väl värt ett besök.