Kråkshults healing och massage

Hej och hallå på er alla den här morgonen. Jag hoppas att ni sov gott i natt och att det blir en bra dag med spännande innehåll. Som ni vet så arbetar jag med konst och konsthantverk och jag har ett spännande projekt på gång som jag inte ska avslöja så mycket om just idag, det är lite hemligt än så länge. Istället ska jag prata med er om ett företag som jag fick som tips utav en vän till mig, hon hade vänt sig dit när hon sökte efter regndroppsmassage i Vimmerby med omnejd. Även jag gick till det här företaget som heter Kråkshults healing och massage, ett företag som du kan få reda på mer om här, i alla fall så var det bra med sådan här regndroppsmassage så jag tänkte att ni kanske skulle vilja prova? 

Jag är mycket för massage och har fått det flera gånger vilket varit till stor hjälp för mig då jag har ont i ryggen. Det är alltid spännande att få prova annan slags massage som jag inte tidigare har provat, det är därför jag valde att prova på denna regndroppsmassage jag blev hjälpt av detta. Hur är det med er, kanske har även ni önskat att få regndroppsmassage i Vimmerby med omnejd? Jag tror att ni skulle tycka att det vore bra med en sådan speciell slags behandling i massage som denna regndroppsmassage i Vimmerby är. Det är en slags massage som är särskilt avslappnande, rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bland annat virusbakterier och inflammationer och minskar stress. Jag tyckte mycket om denna regndroppsmassage och kommer därför att gå dit om ett par veckor igen för det här är vad min kropp och själ behöver.