Konstutställningar och konsthantverk

God eftermiddag och välkomna till min lilla hörna på nätet. Jag hoppas att alla mina läsare mår bra idag och att solen skiner på er precis som den gör på oss här i Falkenberg. Jag vet att jag har många läsare som är intresserade av konst och är det något som jag tycker ger min själ näring så är det konst. Jag vill gärna tipsa er om ett galleri som jag tror kan vara intressant för alla er som är intresserade av konstutställningar och konst i Falkenberg, Varberg och Kungsbacka, och namnet på detta galleri är Galleri Hjertstedska Villan. 

Det här är det perfekta galleriet för alla som tycker det skulle vara roligt att få bevittna både konst och konsthantverk. Sedan finns det även möjlighet att köpa konst som man tycker särskilt mycket om och denna konst köper man i så fall till priser som företaget IE Fammo Förvaltning AB har satt, det är dem som bedriver olika konstutställningar på Galleri Hjertstedska Villan. Om det är så här att du brinner för det här med konst i Falkenberg med omnejd så kommer du förmodligen att tycka lika mycket om att besöka Galleri Hjertstedska Villan som jag gör. Jag vill verkligen rekommendera er ett besök där och har man varit där en gång blir det gärna så att man fortsätter att komma tillbaka. Ni kan redan nu få veta lite mer om detta galleri genom att gå in på deras hemsida och läsa mer om dem och det som de erbjuder där. Nu ska jag ut i solen och njuta en stund, man vet aldrig hur länge det vackra vädret håller i sig så här sätter jag punkt för det här inlägget.