Kakelsättning i Kalmar

Hejsan mina läsare!

Det är tipsinlägg som står på schemat idag och jag tänkte tipsa er om en firma som verkligen kan kakelsättning! Snickeri 99 är ett företag som befinner sig i Kalmar och är experter på renoveringar, de var faktiskt och renoverade mitt kök för några veckor sedan. Jag har tidigare publicerat bilder på mitt nya kök och där ser ni bland annat vilken potential de har för att kunna hjälpa er med renoveringen. Med en riktigt fin teknik så utför de kakelsättning som kommer göra dig nöjd, så passa på att ta vara på det här tipset vänner. Speciellt om ni behöver någon som kan kakelsättning.

Jag var så trött på mitt kök och att kaklet var fruktansvärt missfärgat samt dåligt utfört, så jag bestämde mig för att anlita någon som kunde hjälpa mig att renovera hela köket. Med hjälp av grymma hantverkare fick jag ett kök där jag faktiskt trivs att vara. Som ni vet är det väldigt dyrt att renovera kök och inte minst om det ska vara kakel, därför vill man alltid ha pålitliga och duktiga personer som gör jobbet åt en. Det får man när hos Snickeri 99!

Där fick ni ett riktigt bra tips som jag hoppas ni alla memorerar. Nu är frågan vad nästa projekt kommer bli, kanske är det dags att göra om balkongen lite så att jag kan sitta ute lagom till att värmen börjar komma. Det är något som lockar väldigt mycket och jag har en del planer om hur det ska bli men jag måste ta och kolla med min bostadsrätt om vad jag får göra och inte får göra, målet är att ha möjlighet att kunna få el på balkongen så att jag kan sätta upp lite belysning. Det hade även varit häftigt att kunna bygga någon form av soffgrupp till balkongen så att jag skulle kunna sätta ut en tv vid varma sommarkvällar. Vi får se hur det blir!

Tack o hej