Finsnickare i Kalmar

Hej och välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg på bloggen. Jag hoppas att ni haft en bra start på dagen och att ni har många spännande och intressanta saker som ligger framför er idag, själv ska jag på konstutställning med en kompis i eftermiddag. I det här inlägget kommer jag att ta upp att det finns ett företag för er som är intresserade av att få hjälp av finsnickare i Kalmar med omnejd. Jag har själv rustat upp huset, och när det gällde fönsterrenoveringen så tog jag hjälp av företaget Sweden Rustick och deras finsnickare i Kalmar. 

Det är inte så länge sedan, tre månader sedan, som jag tog kontakt med dem och det är jag glad att jag gjorde. Det har nämligen blivit som ett helt nytt hus med dessa vackert renoverade spröjsade fönster och jag är nöjd med resultatet. Jag är övertygad om att även ni, mina kära läsare, också kommer att uppskatta hjälpen som ni kan få av Sweden Rustick. Om ni känner att ni skulle vilja få reda på lite mer om det här företaget och mer specifikt om vad det är för slags hjälp det går att få av deras finsnickare i Kalmar med omnejd så kan ni gärna gå in på deras hemsida. Jag tänkte mig att ni kanske skulle vilja få se lite bilder på hur tjusigt det blev med dessa fönster så jag ska ta lite bilder och lägga ut på sociala medier. Just nu ösregnar det och är mulet, så jag kan inte fotografera just på studs, men kanske om några timmar. Det var allt vad jag hade på hjärtat just för tillfället, ha en underbar dag nu alla härliga bloggvänner!