Bröllopsfest

Organisera ett bröllopsfest? Bröllopsdagens önskemål hanteras ofta av vårt bokningskontor. Så du kan hyra ditt band, bröllop DJ eller solist för din unika dag. För den musikaliska inställningen av ditt bröllop är det viktigt att rätt artister bokas.

Evenses kan hjälpa dig att slutföra din bröllopsdag, så att den blir oförglömlig. Förutom att gifta sig, arrangera ceremoniemästaren, bröllopsklänningen, besöka bröllopslokaler, är valet av musik också viktigt. När allt kommer omkring är ljus och ljud oumbärliga för den perfekta dagen för bruden och brudgummen.

Evenses arbetar med professionella artister. Våra musiker kan delas in i: solister, duos, trio och band. Vi hjälper gärna till att hitta rätt artister till ditt bröllop. Om du vill ha festmusik till ditt bröllop som du kan dansa till, kan du hyra en Party DJ. Våra deejays är hemma och är tillgängliga i alla genrer.

När du bokar en DJ kan du välja mellan genrerna allround, topp 40, urbana, vinyl, disco och hus. Du kan också boka en musiker med din DJ. Du kan boka ett bröllop DJ med en saxofonist, en bröllops DJ med en violinist eller en percussionist och sjunga med din bröllopsskivajockey.

Förutom DJ-skivor är banden ofta efterfrågade på bakgrunden av bröllopet. Jazzband är ofta bokade. Om du är festmusikälskare kan du reservera ett omslagsband. Föredrar du en solo musiker? Då kan du hyra en av våra sångare och sångare.

Organisera ett bröllop

Är du redan orienterad till underhållning för din bröllopsdag? Vet inte vart du ska börja? Behöver du hjälp vid val av bröllopsfotograf, bröllop DJ, solist eller band som passar dig? I så fall kan du ringa oss säkert för att gå igenom alternativen eller ge råd. Du kan kontakta oss 7 dagar i veckan för att diskutera dina önskemål eller för att ge mer information om våra artister.